Keuken

Een keuken is belangrijk in een woonhuis. Wilt u deze ook passend bij uw interieur laten maken? Dan kunt u eens gaan praten met Roland Lingers Interieurbouw.

Keuze uit keukens van diverse materialen zoals massief hout, kunststof of een gespoten keuken. Uiteraard hebt u alle mogelijkheden met betrekking tot de keuze van bladen, kranen en inbouwapparatuur. Er wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit scharnieren, ladegeleiders etc. Daar worden uw wensen gerealiseerd door een team van vakbekwame interieurbouwers en gerealiseerd in de eigen werkplaats. Montage op locatie wordt vanzelfsprekend door ons eigen gekwalificeerde personeel uitgevoerd.

Standbouw

Op het gebied van standbouw staat Roland Lingers Interieurbouw zijn mannetje. Er wordt gewerkt voor diverse grote standbouwers . Deze bedrijven werken wereldwijd en uw komt onze producten dan ook overal tegen.

Ook onder tijdsdruk kunt u van Roland Lingers Interieurbouw topkwaliteit verwachten wat zeker van belang is bij standbouw. Dat is het altijd een race tegen de klok. Beurzen waar wij zoal aan meegewerkt hebben zijn o.a. de Tefaf, Miljonairsfair, pAn en Baselworld.

Gemaakt in opdracht van Stabilo International.

 

Winkelinrichting

De inrichting van uw winkel bepaald voor een deel wat voor klanten er binnen zullen komen. Door onze jarenlange ervaring in het maken van oa winkelinrichtingen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij de keuzes die hiervoor gemaakt moeten worden. Ook als u zelf een ontwerp heeft kan dat door ons gerealiseerd worden.

De keuze uit materialen is heel uitgebreid. Zo kan er gekozen worden voor massief hout, kunststof of spuitwerk. Materialen als glas, metaal of natuursteen kunnen uiteraard ook gebruikt worden. Maar als u iets zoekt voor een specifieke branche kunnen wij u van dienst zijn.

Contact

Roland Lingers Interieurbouw

Mobiel 06 - 22 54 06 38
Werkplaats 0492 - 546 112
E-mail info at rl-interieur . nl 

BTW-ID NL001889979B85